Roze maandag 2005 Tilburg!

We hebben er weken na uitgekeken en maandag 25 juli was het dan zover: ROZE-MAANDAG op Tilburgse kermis. Ik had met m'n vriendin Miss Rose afgesproken om gezellig samen die kant op te gaan. s'Morgen 'even' voor de spiegel tutten en hup de auto op naar Deventer om Rose op te halen, waar al op ons gewacht werd. Nog even vlug op de foto en een plasje doen, en de auto weer in.

Eenmaal op plaats van bestemming begon het natuurlijk te regenen, gelukkig hadden we paraplutjes meegenomen want die hadden we wel nodig. De sfeer zat er goed in, veel leuke vrolijke mensen van allerlei pluimage alles lekker door elkaar heen wat het allemaal nog leuker maakt.  

Op zo'n dag maak je toch een hoop leuke dingen mee, mensen die alllemaal met je op de foto willen, andere diva's waar ik mee op de foto wil en waar je even blijft kletsen, je loopt BN'ers tegen het lijf waarmee ik natuurlijk ook op de foto moest zoals Bonnie St. Claire, de Veerkampjes, Paul de Corte van  Re-union. Helaas hebben we Mayday net gemist.

Ik ben er wel achter gekomen dat ik veel vaker m'n hakjes moet dragen, want na een 6 uur rond slenteren had ik geen voeten meer over. Gelukkig waren er genoeg terrasjes waar we konden zitten, want ik had nog geen zin om naar huis te gaan en zo kon ik het nog een paar uurtjes vol houden.

 

Rond een uurtje of 11 'savonds  zijn we met ons clubje teruggegaan naar de auto. Eerst Rose afzetten bij haar Drag Palace en toen door naar mij eigen paleisje in Zwolle.

Het was weer een dag om nooit te vergeten. Kijk voor meer foto's op de Photo gallery!

Kusjes en liefs

Shania