De laatste tijden geen tijd/zin gehad om m'n webje bij te houden. Weinig gedaan dus beetje in de motteballen gelegen :-P

Morgen 19 juli 2012 ben ik aanwezig op de Meppeldag in ..... duh,  MEPPEL. Vanaf een uurtje of 11 kun je me in het wild tegenkomen.

 

Kusjes en liefs

Shania

 

Love Boat Zwolle

Afgelopen zaterdag (19 juni 2010) was het zover het Love Boat feest aan het Rode toren plein. Uiteraard moest ik hier bij aanwezig zijn!!

Vooral omdat het aangekondigd werd als hét zwoelste gay event van het jaar. Helaas vielen de weersomstandigheden wat tegen. Erg fris en kans op regen. Maar ja, dan maar een extra warme panty aan :) Het feest werd door diverse collega dames ondersteund. Zo waren o.a. Miss Teddy en Miss Strangeé aanwezig om een spetterend optreden te geven.

Na het feest zijn we nog gezellig doorgegaan in het COC-Zwolle. Ook erg gezellig om als Miss Zwolle m'n gezicht daar weer eens te laten zien :)

Foto's natuurlijk in het fotoboek.

Miss Travestival 2010

Donderdag 3 juni 2010 was het éindelijk zover, de Miss Travestival 2010 verkiezing in Enschede, tijdens de Enschede Opent Roze week. Deze buitengewoon professioneel georganiseerde verkiezing, incl. eten, drinken & hotelovernachting, werd gehouden in 'Parklocatie De Jaargetijden'. In de schitterend aangeklede zaal (door de man van Marga Bult) werd door Miss Edda de avond gepresenteerd.

De zaal

Miss Edda


vlnr: Miss Lucy de la Rue, Moi, Marga Bult, Miss Edda en Maikel Pot

Uiteraard was er ook een professionele jury aanwezig: Dutch Diva Marga Bult, Miss Lucy de La Rue en Maikel Pot (eigenaar van de Jaargetijden). Deze jury had de zware taak om alle zes finalistes te beoordelen. Natuurlijk kun je foto's van alle optreden in het fotoboek terugvinden.

Eerst werden alle Missen door Miss Edda kort geïnterviewd. Hier had in een schitterende avond rôbe aan. De kleine pauze werd ingeluid door zangeres Linda Kinsbergen. Na alle interviews werd de grote pauze geopend door Miss Lucy de la Rue.

Interview met Edda Linda Kinsbergen Miss Lucy de la Rue

Tijdens de pauze konden alle Missen zich omkleden en gereed maken voor de hoofdacts. Ik was als derde aan de beurt en opende samen met m'n man Cor m'n act met een Engelse wals op de muziek van 'The Secret Garden - Nocturne' (Eurovisie Songfestival 1995). Uiteraard in een schitterde, door me zelf ontworpen en gemaakte balljurk. Vervolgens ging de muziek over op de klanken van Malene Ernman's, La Voix (Eurovisie Songfestival 2009). Aangezien dit een vlotter stuk muziek was, moest m'n outfit daar ook op worden aangepast, dus uit die rok!!


mijn act deel één

mijn act deel twee

Na mijn optreden was de jury erg enthousiast, dus het afwachten van de resultaten werd ook steeds spannender. Ook omdat er nog 3 Missen moesten optreden. Rond 23.30 was het éindelijk zover, de uitslag:

De eerste plaats voor Miss Diva Shania!!!!!!!!!!!!De tweede  plaats voor Miss Bibi
 

De derde plaats voor Miss Selina Dubay

 

Zo echt niet verwacht, maar natuurlijk uitzinnig van blijdschap (net een bevalling.....) En prachtige prijzen gewonnen, een reisje naar London voor 2 personen incl. musical kaarten voor Priscilla Queen of the Dessert, een plek bij Diva Edda op wagen tijdens de optocht op zaterdag 5 juni. 's Avonds optreden mét Anita Meijer (!!!!), Lucy, Linda en The Alley Girls in Muziekcentrum Enschede.

UPDATE: Kijk hier op het TV kanaal van Miss Rose Murphy naar een verslag van de Travestival Verkiezing. Ik begin ongeveer bij de 15 minuten. Veel kijk plezier!!!

Verslagje van zaterdag 5 juni 2010

In alle vroegte opgestaan in Zwolle om gereed te geraken voor de parade door Enschede. Waar we waren uitgenodigd om bij Miss Edda op de wagen mee te rijden. Gelukkig konden we eerder in Hotel Rodenbach inchecken om te kunnen omkleden en de laatste make-up bij te werken. Tegen 12.30 zijn we naar de wagen gewandeld. Miss Edda had de derde wagen van de parade en zat prinsesheerlijk op een schommel, samen met Wethouder Myra Koomen.

De parade wagen Miss Edda en wethouder Myra

De parade die ruim een uur duurde, gind door Enschede heen naar het Grote Kerkplein. Vooral in de stad trok de parade veel bekijks. Na even wat gedronken te hebben op een van de terrassen, zijn we terug gegaan naar het hotel. Even bijkomen en gereed maken voor de volgende highlight: De Grote Travestival show!! Deze werd gehouden in het Nationaal Muziekcentrum. Van tevoren konden we onze act nog even oefenen en vervolgens wachten tot we op moesten.

Op het ruime podium kwam vooral ons begin, Stijldans gedeelte wals, beter uit de verf. Daarna vol in de spotlights het tweede gedeelte. Aan het applaus te horen, was het publiek erg enthousiast!!

De hele show was door Miss Edda en het Theater Team Twente geproduceerd en zat fantastisch in elkaar, met veel show en kostuumwissels. Verder was dé enige echte Anita Meijer aanwezig en de Alley Girls. Al met al een knallend einde!

Na het slotapplaus nog even een welverdiende borrel gehaald in Café Rich.

Natuurlijk ook al weer genoeg media aandacht. TV Enschede, De Stentor, Turbantia, TV Oost. Helemaal top.

Artikel in de Turbantia

Tot zover even dit, mocht je links hebben over de Travestival Verkiezing of een leuk filmpje, dan kun je dat natuurlijk ff in m'n gastenboek zetten :)

 

Meppeldag 2009 - 6 augustus

Donderdag 6 augustus was het weer zover de jaarlijkse Mokumdag tijdens de Meppeldagen in, dùh, Meppel. Zoals ieder jaar werd door Eleveld Schoenen weer een scala aan Diva's 'ingevlogen' om alle bezoekers te vermaken.

Ook dit jaar was er weer een podium over de Woldstraat gemaakt van 4 meter hoog. Poeh, ieder jaar weer een overwinning op m'n hoogtevrees :) Ondanks de hitte (30 graden) was er veel publiek op de been om van de Mokumdag te genieten. Net als altijd werden we buitengewoon goed onthaald en volledig verzorgd door de organisatoren, helemaal zoals een Diva vereist!

Volgend jaar zijn we er allemaal weer bij!!

 

Kusjes en liefs

Diva Shania


 

Kusjes en liefs

Diva Shania


 

Diverse dingetjes :)

De afgelopen tijden niet veel gedaan, maar binnenkort sta ik weer te performen op de Mokumdag in Meppel. Dat is op 6 augustus, waarschijnlijk weer hoog boven de straat. Hopelijk mooi weer, zodat alle Diva's kunnen schitteren in het zonnetje.

Verder stond ik, met een heeeeel oude, foto op de voorkant van de SPITS. Ter ere van de Roze Maandag in Tilburg. Helaas dit jaar daar niet fysiek aanwezig, maar dus toch wel met een foto, hahaha. Kijk hier voor de Spits van 20 juli 2009.

 

Kusjes en liefs

Diva Shania


DragPalace Contest - Deventer - 22 november 2008

Voor de tweede keer werd door Miss Rose Murphy de DragPalace contest georganiseerd. Deze keer in de Serre zaal van Boode in het dorpje Bathmen. Een erg mooie zaal, maar helaas was er weinig mogelijkheid tot zitten, voor zowel publiek als deelnemers.

Zeven dames streden voor de titel Miss DragPalace 2008. Er kon een beauty pakket, een designer ketting en natuurlijk een kroontje gewonnen worden. De verrassing van de avond was de Zwolse Miss Shaneequa, die onder mijn professionele begeleiding haar eerste stappen in de DragQueen-scene zette. Zij deed een heftige Tina Turner act en een spetterende Salsa dansdemonstratie. Dit leverde haar de eerste prijs op!! Uiteraard was en ben ik apetrots op haar!!

Al met al was het een hele gezellige avond met veel leuke acts. Kijk voor de foto's op het fotoboek!

Kusjes en liefs

Queen Shania


Mens Night - Zwolle - 12 november 2008

De laatste James Bond film, Quantum of Solice, ging op 12 november in premiere in Bioscoop De Kroon in Zwolle. Ter gelegenheid hiervan was er een Mens Night, dus alleen maar mánnen, georganiseerd. Om iedereen in de stemming te brengen heb ik een optreden verzorgt met een medley van van diverse Bond theme songs. Natuurlijk had ik een lekkere sexy outfit aangedaan, helemaal in Bond stijl :) Dus snel naar de foto's!!!

Kusjes en liefs

Queen Shania


Diva Night / Miss Rouge Verkiezing - Amsterdam- 31 oktober 2008

Ook dit jaar weer een Diva Night in Café Rouge te Amsterdam. Ook dit jaar georganiseerd door Miss Mayday! Natuurlijk was ik ook gezellig aanwezig en heb een gezellig stukje gedaan. Kijk op het fotoboek voor de foto's.

Kusjes en liefs

Queen Shania


Hartjesdagen - Amsterdam- 17 augustus 2008

In het weekend  van 16 & 17 augustus 2008 werden weer de hartjesdagen op de Zeedijk in Amsterdam gehouden. Met zondagmiddag de "Queen van de Zeedijk" verkiezing op de Nieuwe Markt!! Uiteraard was ik als "Queen van de Zeedijk 2007" aanwezig om de nieuwe koningin te kronen. Het was weer een super gezellige dag!! Klik hier voor de foto's

Kusjes en liefs

Queen Shania


Meppeldag - Meppel - 7 augustus 2008

Net als vorig jaar werd er weer een gezellige Mokum dag georganiseerd tijdens de Meppeldagen in Meppel. Vorig jaar had ik daar al aanwezig mogen zijn en dit jaar hadden ze me wederom uitgenodigd. Naast mij waren ook de Alley Girls, Miss Rose Murphy, Sugi La Ri en Gyselle aanwezig. Natuurlijk erg gezellig om met al deze dames bijeen te zijn en het publiek te vermaken.

Ook dit jaar was er een zes meter hoog podium over de Woltstraat geplaatst waarop we onze shows ten uitvoer brachten. Ondanks een klein beetje regen was het al met al een schitterende middag. Via deze weg wil ik de organisatoren van harte bedanken voor de fantastische organisatie en faciliteiten!!

Lees hier of hier of hier meer over de Mokum dag in Meppel. Foto's vind je uiteraard in m'n fotoboek.

Kusjes en liefs

Queen Shania


GayPride - Amsterdam - 2 augustus 2008

Diva Mayday was zo lief om me uit te nodigen voor de party in Club Exit aan de Reguliers. Eerst even over de Zeedijk. Gezellig een borrel gehaald bij Café de Engel en de Barderij. Uiteraard ben ik 17 augustus a.s. aanwezig tijdens de Hartjesdagen!!

Hierna door naar de Reguliers. Wat een idiote drukte, bijna geen doorkomen aan. Gelukkig was er een dame zo aardig om me te helpen om  binnen te komen. Gelukkig arriveerde Mayday niet lang er na, zodat het feest kon losbarsten. Altijd lekker om tussen de halfontblote lijven te dansen. Later in de nacht kwam Cece Peniston nog een optreden doen. Uiteraard wil ik Mayday nog bedanken voor de uitnodiging en de top avond!!

Kusjes en liefs

Queen Shania


Roze Maandag Tilburg - 21 juli 2008

Ja, het was weer zover dé Roze maandag in Tilburg!! Natuurlijk was ik weer van de partij om mezelf te showen aan de roze menigte. Dit jaar kwam Diva Cleo-Connie met me mee. Het was haar eerste keer, maar ze heeft er wel van genoten geloof ik. Helaas viel het weer wat tegen, maar de warmte van de mensen hield iedereen op de been ( en de nodige versnaperingen natuurlijk). Leukste van de dag was de "Grand Prix Race" die ik heb gedaan voor KermisTV. Erg lachen en ik heb niet een een rijbewijs, haha.

Kijk maar snel op in het grote fotoboek voor de foto's. Laat een (leuke) reactie achter in het gastenboek. Mocht je mij op de foto hebben, dan zou ik die graag willen hebben. Dan zetten we ze bij de rest van de foto's.

O ja! Ik was op KermisTV, rond de 4.30 vind je me in een spannende race verwikkeld:

Kusjes en liefs

Queen Shania


Optreden Sex and the City the movie première

Op 11 juni 2008 was het Ladiesnight in Miverva Bioscoop De Kroon in Zwolle. Uiteraard ging dé film bij uitstek die avond in première: Sex and the City the Movie.

De Kroon had goed uitgepakt. De dames werden ontvangen in de lounge gevuld met de nieuwste parfums, chocolaterie en juwelen.

Zaal 1 & 2 waren zo goed als uitverkocht, wat in hield dat er zo'n 500 dames aanwezig waren. Om iedereen in een gezellige feeststemming te brengen mocht ik voor iedere film een show van een half uur verzorgen en de dames zo een gezellige avond bezorgen.

Kijk voor de foto's op de foto pagina!

 

Kusjes en liefs

Queen Shania

 


Optreden Misty - Smartlappenfestival Zwolle

Afgelopen zondag 4 november was weer het jaarlijkse Smartlappenfestival in Zwolle. Café Misty had mij gevraagd om hier een aantal gezellige meezingers ten gehore te brengen. Natuurlijk geen enkel probleem Iedere diva kent de bekende werken van Bonnie St. Claire, Marianne Weber en Rita Hovink.

In het overvolle Café waren veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied verzameld. Je kon er werkelijk over de hoofden lopen.

Uiteraard vonden mijn liedjes snel bijval van het publiek en zeker Dokter Bernhard deed het goed.

Uiteraard staan er nog meer foto's op het Fotoboek!

Kusjes en liefs

Queen Shania


Hartjesdagen - Queen van de Zeedijk 2007 verkiezing!!!

In het weekend van 19 augustus 2007 werden op de Zeedijk in Amsterdam weer de Hartjesdagen gevierd. Ook dit jaar weer met de fantastische "Queen van de Zeedijk" verkiezing. Gelukkig was het podium dit jaar verplaatst naar een betere locatie, pal voor Hotel Barbizon. Met lekker veel ruimte voor het podium en het publiek. Dit jaar werd er door 15 missen meegedaan! Uiteraard werd de presentatie weer tiptop gedaan door "Miss Kimberly Clark"!

Ik had gekozen voor de nieuwste uitvoering van Dame Shirley Bassey's Big Spender. Een heerlijk up-tempo nummer. Natuurlijk had ik me goed voorbereid, maar voor een dikke plensbui natuurlijk niet. Showwoman die ik ben, heb ik gewoon doorgezet en m'n act prima volbracht. De zevenkoppige jury was dan ook zeer onder de indruk!

Gelukkig hield het snel weer op met regenen en konden de overige missen én support acts weer redelijk droog verder. Zoals bij iedere verkiezing was ook het wachten op de uitslag weer extreem spannend. Derde werd de "Schoevers"- act van de Olivetti's, tweede Miss Eva en en en ......... de eerste plaats en dus Queen for a year van de Zeedijk ben IK!!!!!!!!!!!!!!!

Echt niet verwacht en dus super blij verrast. Als prijs kreeg ik een schitterende nieuwe pruik van Backstage, €100,- van Café De Engel, een overnachting in het Barbizon hotel voor 2 personen, een grote beker en nog veel meer.

Na de prijsuitreiking zijn Miss Kimberly en ik nog even over de Zeedijk bij alle sponsoren langs geweest om mij als nieuwe Queen te showen.

Helaas zit ik nu tijdelijk op de bank, met scheurtjes in m'n rechter hamstring. Door de gladheid door de regen, ging m'n spagaat iets te hard naar beneden. Gelukkig kan ik nu even in alle rust genieten van deze fantastische overwinning!

Kijk voor alle foto's op mijn Fotoboek. Of op:

http://www.dehartjesdagen.nl/

http://www.beleven.org/feest/hartjesdag (geschiedenis van de hartjesdagen)

http://dutchangle.net/v/festivals/hartjesdagen/

http://hartjesdagen.mijnalbums.nl/

http://www.foto4you.nl/gallery.php?gid=124

Kusjes en liefs

Queen Shania


Stratenfestival Zwolle 2007

Op vrijdag 17 augustus was weer het jaarlijkse Stratenfestival in Zwolle. Mix Café Misty in de Sassenstraat had mij gevraagd om voor de nodige entertainment te zorgen. Het werd een gezellige bonte avond met veel publiek. Mijn eerste optreden heb ik op de straat voor het Café verzorgd. Altijd spannend en leuk om tussen de voorbijgangers op te treden. Later op de avond nog een aantal optredens binnen gedaan.

Uiteraard weer met veel mensen op de foto gegaan, kijk dus maar in het fotoboek.

Kusjes en liefs

Shania


Première Hairspray - Minerva bioscoop - Zwolle - 16 augustus 2007

John Travolta in Drag, in een geweldige remake van de Film/musical Hairspray, wie wil dat nou niet zien. Gelukkig hield de Minerva Bios in Zwolle een Gay-night met als première deze erg leuke en swingende film.

Uiteraard moest ik hier bij zijn en had hiervoor een mooie pruik met extra veel hairspray opgezet ;)

Natuurlijk met een aantal bezoekers op de foto én ook nog voor de lokale krant 'De Swollenaer'. Uiteraard vind je dit kranteknipsel en alle foto's op de fotopagina!

 

Kusjes en liefs

Shania


Mokum in Meppel - Meppeldag - 9 augustus 2007

In de zomer wordt in Meppel iedere donderdag de Meppeldag georganiseerd. Iedere week met een ander thema. Op 9 augustus was het thema Mokum in Meppel en dan vooral de Zeedijk. Uiteraard horen daar een aantal Drag Queens bij.

De organisatie had diverse bekende dames uitgenodigd. Zo waren de Alley Girls er, Miss Rose Murphy, Miss Romy, Miss Teddy en natuurlijk mijn persoontje.  Tussen 11.00 en 16.00 uur werden door ons op diverse podia constant optredens verzorgd. Ik mocht gezellig het podium met Miss Teddy delen. De Alley Girls en Miss Rose stonden op het hoofdpodium op 4 meter boven het publiek.

Al met al was het een gezellige boel en we hebben een echt Zeedijks tintje aan deze Mokum in Meppeldag gegeven. Op de fotopagina van de Meppeldag vindt je diverse foto's van het gebeuren.

Kusjes en liefs

Shania


Diverse optredens en gelegenheden

Afgelopen weekend (11-11-2006) mocht ik in het jurypanel plaatsnemen bij de jaarlijkse Miss Bodytalk verkiezing in Café Bodytalk te Utrecht. Net als vorig jaar was het weer een superfeestje in het volledig afgeladen café. Ook deze 17de verkiezing werd op onnavolgzame wijze gepresenteerd door Marleen Mondrood. Ongeveer 10 Missen  namen deel aan de verkiezing, wat als thema de 'Bitch Factor' had. Al met al een fantastische avond! Hier kun je de foto's bekijken.

Verder heb ik een bruidsmode show in Balkbrug gelopen op 8 & 9 november 2006 in party centrum "De Kleine Oever".  Samen met dansers van Drenth Dance Centers uit Dedemsvaart werd hier een gedanste bruids-, vrijetijds- en gala kleding mode show georganiseerd. Uiteraard mocht ik samen met drie lekkere mannen het nummer "Pretty Woman" een leuk stukje dansen. Daarnaast een aantal bruidsboeketten geshowd, uiteraard in een mooie trouwjurk! Binnenkort uiteraard foto's van dit evenement.

Kusjes en liefs

Shania


 

Hallo lieverds,

Hebben jullie het gezien, mijn eerste nationale tv-optreden. Ik weet het, het was kort maar krachtig, maar ik heb ontzettend genoten!!

Ik ben nog aan 't bijkomen van het drukke weekend. Vrijdag natuurlijk nog in de Party Pub geweest. Erg gezellig én ik ben door naar de halve finale!! Deze wordt ergens in 't najaar gehouden.

Binnenkort meer foto's een een leuk verhaaltje over m'n belevenissen. Tot dan!

Kusjes en liefs

Shania

 


Jippie, ik mag d'r uit!!!! Eindelijk na een drukke verbouwing, heb ik weer eens tijd om lekker de bloemetjes buiten te zetten :)

Vrijdag 24 maart doe ik mee aan de Travestie verkiezing op de grootse Gay party in de Party Pub in Almere.

De Party Pub organiseert dit jaar 6 Pink Party's. Bij elke party wordt een Travestie verkiezing gehouden, die als voorronde dienen voor de finale eind dit jaar.

En dan zaterdag 25 maart kom ik op teeveee!!!!! En wel bij Paul de Leeuw in "Mooi! Weer De Leeuw" . Vorige week meldde Paul dat hij deze week de Dutch Divas op bezoek krijgt. Zoals jullie wellicht weten bestaan de Dutch Divas nu weer uit een duo (Sjoukje en Marga). Na eerst Sandra Remer is ook Justine Pelmelay uit de groep gestapt. Paul deed daarom een oproep voor een vervang(st)er. Uiteraard kon ik deze kans niet laten liggen.

Je kunt mijn belevenissen bij Mooi! Weer De Leeuw 'savonds zien op Nederland 3.

Natuurlijk zal ik er voor zorgen dat er weer voldoende foto's worden gemaakt!

Oja, je kunt hier een filmpje van mij bekijken waarin ik samen met Stefan Mondial op het Stratenfestival een optreden sta te doen.

 

Kusjes en liefs

Shania


01-12 2005

Op dit moment ben ik niet veel buitenshuis te vinden. We zijn namelijk net verhuisd en zijn nog druk aan het klussen. Ik zie er dus even niet uit onder al die lagen stof en verf. Maar ja, het huis wordt wel helemaal naar mijn wens.

Zodra we weer tijd hebben dan komen jullie me vanzelf wel weer tegen. Natuurlijk kun je altijd een berichtje achterlaten op het Guestbook of me even een mailtje sturen!

Kusjes en liefs

Shania


Miss Bodytalk Verkiezing 2005

Afgelopen zaterdag 12 november heb ik meegedaan met de Miss Bodytalk verkiezing 2005. Zoals ieder jaar weer een heftige competitie met dit jaar 8 Missen in de race.  Bij m'n  'oude' vriendin, Miss Camatá, heb ik me lekker even bij haar thuis kunnen omkleden en optutten.

Om 22.00 uur werden de avond geopend door Miss Marleen Mondrood die zich had vermomd als Burka. Gelukkig waren er geen 'echte' mannen aanwezig zodat ze snel haar hoofddoek kon afdoen. Nadat de jury was voorgesteld, werd iedere miss naar voren gehaald voor een diepte interview. Hierop werd iedereen beoordeeld .

Na een uurtje of half één werd door een aantal dames een show gegeven. Erg leuke acts. Uiteraard heb ik ook een optreden gedaan,  "Eén nacht met jou" van Ruth Jackott. Het was extreem druk in de Bodytalk, je kon er bijna letterlijk over de hoofden lopen. Gelukkig beschikt Bodytalk over een koele kelder waar de verhitte missen regelmatig even op adem kwamen.

Om 02.30 uur was het eindelijk zover, de uitslag! Queen Elisbeth the First behaalde de originaliteits prijs. Miss Diana de derde plaats. En toen waren alleen Miss Camatá en ik over............

Miss Camatá won! Uiteraard was ik erg blij voor mijn vriendin!

Al met al was het een hele gezellige avond.  De foto's staan uiteraard op de Photo gallery!

Kusjes en liefs

Shania


12 november 2005 - Miss Bodytalk Verkiezing

A.s. zaterdag 12 november wordt door de Bodytalk in Utrecht de Miss Bodytalk verkiezing gehouden. De jaarlijkse verkiezing van de mooiste trav & act. Kijk hier voor foto's van voorgaande jaren.

Aangezien de Miss Travestie verkiezing in Zwolle dit jaar niet door zal gaan en ik m'n titel dus nog een jaartje mag prolongeren, heb ik de tijd om mij weer eens lekker uit te leven op het podium.

De verkiezing wordt gehouden in het pand van Bodytalk aan de Oude Gracht 64 te Utrecht.
 

Natuurlijk hoop ik dat jullie er ook zullen zijn.

Kusjes en liefs

Shania


Het huwelijksfeest - 7 oktober 2005

Afgelopen 7 oktober jl. ben ik samen met een vriendje naar het huwelijksfeest van Café Gerrie en Karaoke Bob geweest. Een super feest is het geworden. De bruid in haar schitterende bruidsjurk, de bruidegom uiteraard in Jaquette en een in het wit gekleed bruidsmeisje (Tillie, de dochter van Gerrie) deden hun entree rond 22.00 uur, waarna het feest kon losbarsten.

Als eerste daad werd de vuurrode bruiloftstaart van 100 bij 60 centimeter door het bruidspaar gekeurd. Hierna werd aan alle gasten een stuk taart uitgedeeld.

Uiteraard was de moeder van de bruid ook aanwezig. Oma was blij dat haar dochter eindelijk een rijke man had gevonden en het woonwagenkamp kon verlaten. Tot ieders grootte verassing was het ooit te vondeling gelegde oudere halfzusje van de bruid ook aanwezig. Terra Cota had via Spoorloos haar eigen familie weer weten te vinden. Zij deed zoals het hoort op een bruiloft het A-B-C.

Traditie getrouw werd het bal geopend door de bruid en bruidegom, waarna iedereen heerlijk heeft kunnen dansen.

Bekijk hier de foto's waar ik op sta. De bruidsreportage kun je ook bekijken.

Oja, eindelijk te tijd gevonden om de foto's van de Miss Lellebel Verkiezing op de site te zetten. Kijk snel op de Photo gallery.

Kusjes en liefs

Shania

 


BRUILOFT!!!!!

De uitnodiging is binnen, we mogen naar de bruiloft van  Miss (Café) Gerrie en Karaoke Bob.  Miss Gerrie is de uitbaatster van Café Gerrie en opent haar deuren iedere eerste vrijdag van de maand in het Café gedeelte van 't COC Zwolle.

Samen met haar geliefde Karaoke Bob maken ze het daar tot in de late uurtjes gezellig met de beste Hollandse Hits en uiteraard kan iedereen zelf een karaoke optreden verzorgen.

Na een jaar hebben ze nu eindelijk hun liefde voor elkaar uitgesproken. Dit moet natuurlijk gevierd worden.

 Miss Lellebel Verkiezing 25 september 2005

Helaas was ik te laat om me in te schrijven voor de Miss Lellebel Verkiezing. Uiteraard wel even m'n neusje laten zien tijdens de finale op 25 september. Dertien dames waren vanuit de voorrondes doorgedrongen tot de finale, welke gehouden werd in Cranes Palace aan het Thorbeckeplein in Amsterdam.

De acts van cabaretesk tot super divalicous boden het publiek een super entertainende avond! Zoals jullie begrijpen, zal ik mij volgend jaar ook in de strijd werpen! Binnenkort foto's!!

Kusjes en liefs

Shania

 


HerOpening COC Deventer 3 september 2005

Afgelopen zaterdag ging het COC van Deventer na een grondige verbouwing en renovatie weer open.  Ik was daar voor het laatst tijdens de Diva Extravaganza en moet zeggen dat het een buitengewoon mooi cafe/dancing is geworden. Lekker modern maar toch het bruine kroeg effect. De sfeer was ook weer supergezellig. Veel drag-vriendinnen tegengekomen, wat altijd erg gezellig is.

Toen het wat rustiger werd zijn we nog even naar E-Curie geweest. Een leuke kroeg/café met goede muziek en gezellig volk. Ook boven in E-Curie kun je heerlijk loungen.

Oja, op weg van 't COC naar E-Curie moest ik natuurlijk even m'n Eva Peron act opvoeren hihi. Neem maar een kijkje op de foto pagina hoe dat er uitzag.

Kusjes en liefs

Shania
 


Stratenfestival Zwolle 2005 Groot succes

Eindelijk was het zover het Straatfestival 2005 in Zwolle! De hele dag druk bezig geweest met de voorbereidingen en lopen stressen over of het wel droog zou blijven.

Rond een uurtje of 20.30 richting het COC gereden. Hier begon het al gezellig druk te worden en ik trok uiteraard al veel bekijks, zonder ook nog maar iets gedaan te hebben J

Als eerste optreden van die avond waren de Zwarte Weduwes.  Een gezellige club mannen die diverse tranentrekkers ten gehore brachten. Daarna mijn optreden!!

Aangezien de hele avond in het teken van de Hollandse muziek stond had ik mijn show hier een beetje op aangepast: een reisje langs diverse diva's van het Eurovisie Songfestival. Ik begon met Ruth Jackott met Vrede. Hierna even gezellig naar de UK voor Katrina and the Waves met Love shine a light. Vervolgens had ik een 'vrijwilliger nodig uit het publiek.

Aangezien het een lekker ding was, kreeg ik het warm en ging m'n broek uit om een heel sexy mini rokje te onthullen. Samen met mijn vrijwilliger hebben we "De eerste keer" gedaan van Maxine en Franklin. Hierna kwam Ester Hart nog voor One more night langs.

 

 


Aangezien ik hierna Dana International ging doen werd het tijd voor een passende outfit.  Binnen 5 seconden je in een ander jurkje 'hijsen' voor een live publiek leverde een heel aantal verbaasde gezichten op.

Tot slot deed ik de laatste inzending van Nederland, Glennis Grace. Dit maal in de disco versie, die het volgens mij véél beter zou hebben gedaan dan de balade uitvoering.

Natuurlijk vind je op de Photo gallery alle foto's, waaronder ook nog een optreden met Stefan Mondial. From LA to New York, ja daar moest ik natuurlijk bij!

Het Straatfestival was dit jaar een groot succes en een droog succes. Ik wil de Activiteiten groep van het COC van harte bedanken en feliciteren met de super organisatie!

Kusjes en liefs

Shania